Σε έξι ημέρες ξεκινούν στην Αθήνα οι εργασίες του 5ου Συνεδρίου της σειράς IMIC!
Ειδικές τιμές εγγραφής ως 2 Φεβρουαρίουhttp://imic2009.conferences.gr


Τι θα χάσετε αν δεν είστε εκεί;

To «Destination Marketing and Branding Clinic»

Ένα ειδικό σεμινάριο/αφιέρωμα στους τρόπους αποτελεσματικής προβολής των ελληνικών τουριστικών προορισμών που θα συντονίσει ο ειδικός επιστήμονας του τουριστικού μάρκετινγκ Δρ. Δημήτρης Κούτουλας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου μπορεί να αναλυθεί και η περίπτωση του δικού σας προορισμού και να προταθούν λύσεις...Επικοινωνήστε με την Ηλιότοπος στο 210 9730697 για να σας σταλεί η ειδική φόρμα μελέτης της περιοχής σας.

Ένα Keynote Session για την επανάσταση του αυτονόητου και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού
To οποίo θα αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό προς όλες τις κατευθύνσεις. Κεντρικοί εισηγητές: ο ειδικός σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ Δρ. Δημήτρης Κούτουλας με θέμα: Η «επανάσταση του αυτονόητου» στην ελληνική τουριστική πολιτική στην οποία θα αναλύσει τα "κακώς" κείμενα της ελληνικής τουριστικής πολιτικής και ο Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ σε μια πολύ ζωντανή παρουσίαση-πρόσκληση για συζήτηση με θέμα: Τουριστική Ανάπτυξη χωρίς μεθοδολογικές προσεγγίσεις, αλλά με πολλή διαχείριση και καθόλου όραμα - Μια πρόταση-πρόσκληση σε διάλογο για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Τη μοναδική Linda Pereira της CPL Events από την Πορτογαλία
Η οποία θα μας μυήσει στην τέχνη των πωλήσεων, στο πώς τελικά «θα πούμε την ιστορία» αλλά και πως θα αξιοποιήσουμε το επαγγελματικό networking.

...και πολλούς άλλους Έλληνες και ξένους ομιλητές που θα εντυπωσιάσουν για μια ακόμη χρονιά!

Αναλυτικές πληροφορίες, για το συνέδριο, το πρόγραμμα, δυνατότητα εγγραφής κλπ υπάρχουν στη σελίδα http://imic2009.conferences.gr


Πληροφορίες

Ηλιότοπος Συνέδρια
Υψηλάντου 28, 172 36 Αθήνα
Τηλ.: 210 9730697
Fax: 210 9767208
Email: imic2009@heliotopos.net
Web site: http://imic2009.conferences.gr


* Το παρόν newsletter συντάχθηκε από την Ηλιότοπος Συνεδριακή και Τουριστική ΜονΕΠΕ
και στάλθηκε στις 30/1/2009.
* Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να λάβετε ξανά στο μέλλον ενημέρωση από το IMIC 2009, στείλτε ένα κενό email στο imic2009@heliotopos.net


 

Για τα προηγούμενα newsletters επιλέξετε ημερομηνία

 

Designed + developed by Heliowebs